גזים...וחוסר יציאות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

27/08/2006 | 17:47 | מאת: אורית

אני בת 24 בריאה בדר"כ.אך בזמן האחרון אני סובלת מבעיה מאוד קשה וגם לא נעימה..... יש לי יציאות כל 3 ימים רק וכתוצאה מזה אני מסתובבת עם בטן נפוחה מאוד וזה יוצר מצב של גזים מגעילים וגם לא נעימים...כיהם כל הזמן,רצוי לציין שאני אוכלת סדיר אך אני גם מצב שאני מוגבלת באוכל, יש לי רגישות למוצרים אשר מכילים גלוטן וחיטה, מה שמצמצם לי את אפשרויות האוכל אני הרבה אוכלת ירקות ופירות. עושה פעילות גופנית 4 פעמים בשבוע כשעה כל פעם. הגזים האלו לא נעימים לי וגם בן זוגי סובל מהם אבל בעיקר אני כי אני מתביישת לשבת בסביבה של אנשים. אשמח אם תעזרו לי בפיתרון לבעיה כי היא כבר בלתי נסבלת. תודה ושבוע טוב, אורית.

31/08/2006 | 10:50 | מאת:

אני מאוד ממליץ לך לבוא אלינו לטיפול בעצירות ובגזים אנו עושים טיפולי ניקוי רעלים לבעיות אלו ותזונה מתאימה הטיפול שלנו עוזר להרבה אנשים במצבך לפרטים צרי קשר 03-5444356