ניקוי הגוף-רק עצמי

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

26/08/2006 | 01:20 | מאת: עדי

היי הבנתי שאתה ממליץ על תוסף שלדעתך מנקה את הגוף. שוחחתי עם הרופא שלי--והוא טוען שאין לשום תוסף יכולת ניקוי לגוף,,רק לגוף ( כבד ,כיליה )יש את היכולת לניקוי הגוף. ?????????????????? אשמח להסבריך. תודה עדי

30/08/2006 | 19:15 | מאת:

התוספים מבוססים על צמחים המסייעים לגוף לנקות את עצמו

01/09/2006 | 18:21 | מאת: איקו

שלום חיפשתי וחיפשתי באינטרנט איזה מאמר שיבדוק את היכולת של תוספי מזון \\\ צמחים לבצע ניקוי עצמי יותר ממה שהגוף יכול לבצע בעצמו----ולא מצאתי !!! פניתי לכמה חוקרים--וגם הם לא ידעו !! ( כמובן חוץ ממחלות -כשלון של הכליות למשל--דיאליזה ) ... חברות תוספי מזון אמרו שלהם יש תוספות שמנקות--אבל הן לא ביצעו שום מחקר להוכיח את זה. עצם ההמצאה--זו ההוכחה שזה טוב !!! אני לא מבין- אשמח לשמוע את דעתך איקו