זירוז מערכת העיכול בצורה טבעית, הכיצד ?

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

22/08/2006 | 23:28 | מאת: שי

שלום. יש לי עיכול מאוד איטי (נכנס לשרותים פעם ביומיים-שלוש) והבנתי שיש דרכים בריאות וטבעיות לזרז את העיכול (במקרה שלי זה להילחם בכרס קטנה ואני גם מתאמן במכון כושר לאחרונה) לצערי אין לי אפשרות לממן תזונאי וכו' (ברור לי שזה הכי טוב) אבל הבנתי שיש דרכים טבעיות, אשמח לשמוע עליהן. למשל שמעתי על : - כף שמן זית כל בוקר (רופא אמר לי על זה) - לאכול קצת חריף (זה מה שאני עושה אבל אני יודע שזה לא הכי טוב כי זה קורע לי את הקיבה) - לאכול כל 3 - 5 שעות ארוחות קטנות - תפוחי עץ. מה עוד ?

30/08/2006 | 16:02 | מאת:

כל מה שמניתה יכול לעזור. אם החריף עושה לך בעיות סימן שהוא אינו טוב לך אני ממליץ גם על מוצר הרבל קלנזר המופק מצמחים ומסייע מאוד לסובלים מעצירות בנוסף, ירקות ופירות מכילים הרבה סיבים ויכולים לסייע ביציאות

30/08/2007 | 16:11 | מאת: טל

שלום, יש לי עצירות מלידה (מחלת הירשפונג) וכעת בגיל 65 יש לי בעיות למרות שאני לוקחת מידרו תה ולבולק. יש לי כל היום גיהוקים וטעם מר ומתכתי בפה. האם תערובת הצמחים הרבל קלנזר תעזור לי, היכן קונים? ואולי תוכל לתת לי יעוץ לגבי הטעם הרע בפה ועזרה לעצירות. תודה טל

18/12/2006 | 17:44 | מאת: אורה

הי, אבקש לקבל פתרון טיבעי לזרוז מערכת העיכול.(אגב הבעיה שלי תואמת לבעית של שי מיום ה 22/08/06 ) תודה מראש אורה

18/12/2006 | 17:49 | מאת: אורה

תודה, ניסתי את הפירות וירקות וזה לא ממש עוזר. אגב אני גם מנסה כרגע את הקוואקר שגם לא ממש עוזר לי... השאלה המתבקשת עכישו היא האם עלי לעבור בדיקה כל שהיא, לבדוק אם הכל תקין???