כיצד להתנקות לבד מרעלים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

20/08/2006 | 13:21 | מאת: זהבה

שלום ד"ר סאקר!!! פניתי לקליניקה שלך כדי לקבל פרטים לניקוי מרעלים אך המחיר מאוד גבוה בשבילי אני לא עובדת ואין לי אפשרות לממן את הטיפול לכן אני מבקשת אם תוכל ליעץ לי כיצד לעשות ניקוי עצמי של רעלים אשמח אם תוכל לעזור לי בתודה מראש

21/08/2006 | 12:19 | מאת:

תהליך של ניקוי רעלים עם תזונה בלבד הוא תהליך מאוד ארוך ואיטי המלצתי להתחיל עם תזונה + תוסף מזון (הרבל קלנזר) שמטרתו לנקות את הגוף מרעלים מוצר עולה באיזור 160 שח וניתן לרכוש אותו בבתי טבע או אצלנו. מבחינת תזונה, את צריכה להקפיד על 2 כוסות מים על כל 10 קילו של משקל ולהקפיד לא לאכול דבר מלבד פירות וירקות בלילה.