מערכת העיכול ועוד שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

20/08/2006 | 10:42 | מאת: ליאורה

שלום לך! אני אוכלת בריא,אני משלבת ירקות,פירות,פחמימות מורכבות וכדומה ואני לא מבינה למה אני עושה את צרכי רק פעם אחת בשבוע(גג פעמים)?האם יש מאכלים שגורמים ליציאות תכופות יותר?(סליחה על הגועל) ואיזה מאכלים יכולים למנוע הופעת פצעי בגרות על הפנים?ואיזה מאכלים גורמים לחצ'קונים? תודה רבה רבה!

20/08/2006 | 15:47 | מאת:

מה שאת מתארת עצירות ופצעי בגרות הם כתוצאה של הצטברות רעלים בגוף. על מנת לפתור את הבעיה אני ממליץ לך לעבור ניקוי גוף מרעלים טיפול זה יכול לסייע לך מאוד לפרטים נוספים צרי קשר 03-5444356 www.sakerclinic.com

20/08/2006 | 16:57 | מאת: היי

תזונה דבר מאוד חשוב לאורח חיים בריא. מאכלים שכדאי להימנע למי שסובל מאקנה *מוצרי חלב,חלב גבינות כולל גבינות רזות,גבינה צהובה,שוקו,מוצרי חלב בעיקר מוצרי חלב פרה *להימנע מסוכרים פשוטים כגון עוגות עוגיות ממתקים וכל הסוכרים למינהם *להימנע משתיית משקאות מתוקים להימנע מכל המקשאות כגון קולה ולשתות כ 20 כוסות מים ביום *להימנע מאכילת מוצרי קמח לבן,לחם לבן פיתות לחמניות עוגות עוגיות קרואסונים בורקסים. *להימנע מאורז לבן ומפחמימות לא מלאות,אלא לצרך אך ורק פחמימות מלאות כגון אורז מלא, כסמת,קינואה,חיטה מלאה. *להגביל את צריכת הפירות לכ 2-3 פירות ביום מומלץ לאכול מהפירות משמש נקטרינה ושסק. *להימנע מתפוח אדמה ותירס *להמנע מדבש *להימנע מחטיפים מלוחים ולא לכלול מלח בשום מאכל ככל שניתן. *להימנע מבשר בקר שמן ולאכול בעיקר דגים כגון סלמון חיוני מאוד או לאכול בשר הודו רזה. *להימנע מפיצוחים ממולחים *להימנע ממאכלים מטוגנים ככל שניתן *להימנע מנקניקיות ונקניקים מכילים המון שומן ומלח. *להימנע ממזון שומני מאכלים חיוביים: מאכלים המכילים בעיקר ויטמין A וימטין E ויטמין C וכמה ויטמיני B ומינרלים חיוניים בעיקר אבץ. *אכלו ירקות,תפריט עשיר בירקות חיוני. *ויטמין A -תאכלו בעיקר גזר ודלורית ומידי פעם דלעת. *אכלו ירקות ירוקים רבים ככל שניתן טריים. *אכלו גמבה בכל הצבעים בעיקר אדומה וצהובה כתומה *בססו את התפריט שלכם על הירקות והנשנושים ירקות,חתיכות גמבה,מלפפון,צנוניות,ברוקולי מאודה *אכלו כל יום כ 40 גרם גרעיני דלעת לא קלויים. ואכלו כל יום כ 30 גרם שקדים לא קלויים *אכלו מנת כסמת לא גדולה. *אכלו דג סלמון ללא מלח בתוספת לימון *אפשר לקחת תוספי תזונה חיוניים כגון אבץ פיקולינט קומפלקס ויטמין B וויטמין A בריאות שלמה לכולם www.acne.co.il אתר מצויין שתמצאו בו הכל