חוסר תיאבון

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

17/08/2006 | 23:13 | מאת: שני

שלום! בכללי אני בחורה רזה ולעולם לא עשיתי דיאטות. בחודש האחרון נעלם לי התיאבון לגמרי ואני ממש צריכה להכריח את עצמי לאכול וזה נהיה די קשה, כי לאחר כמה ביסים אני כבר לא מסוגלת להכניס כלום לפה ויש לי בחילה וגם (לא יודעת אם זה קשור) ממש בא לי לישון אחרי האוכל. המצב מחמיר מיום ליום וכל יום אני אוכלת פחות מיום קודם. מה עלי לעשות? איך לעורר תיאבון? האם כדאי לפנות לרופא ואם כן אז לאיזה? אני ממש אודה למי שיוכל לעזור.

21/08/2006 | 12:14 | מאת:

אני ממליץ ללכל לקופח לעשות ספירת דם לתפקודי כבד. בד"כ אלו סימפטומים של רעילות של הכבד אני ממליץ להכריח את עצמך לאכול בבקרים ולא בערבים יש לנו מוצר תה דיקוטס המסייע לניקוי הכבד