למה לא עונה ד"ר סאקר?

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

16/08/2006 | 23:14 | מאת: ספיר

שאלתי שאלה על הכדורים המשלשים וענית לאנשים ששאלו בתאריך אחריי ולי לא מה הסיבה?

17/08/2006 | 15:46 | מאת:

אני מראש מתנצל כנראה השאלה התפספסה לי בדרך.... בכל מקרה משלשלים מזיקים מאוד לבריאות הם מגרים את מע' העצבים במעי ובכך מחלישים אותה. בנוסף הם מייבשים את הגוף וגורמים להתמכרות. כאשר מפסיקים לקחת הם גורמים לעצירות. אני ממליץ על טיפול בניקוי הגוף מרעלים בשיטת ההידרותרפיה, שטיפה של המעי הגס שיטה יעילה ביותר לשחרור מתלות זו. ההפסקה צריכה להעשות בהדרגה לפרטים נוספים, 03-5444356