תת פעילות בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

07/08/2006 | 15:54 | מאת: אמא

הנני סובלת מתת פעילות בלוטת תריס ונוטלת אלטרוקסין , 200 מ"ג בתקופה זו אני פחות או יותר מאוזנת אך מתקשה לרדת במשקל. האם הקפסולות הטבעיות של ד"ר טבעון להורדה במשקל יכולים לעזור לי להפחית במשקל , יש לציין שהקפסולות טבעיות לחלוטין. ומורכבות מצמחים ואצות. תודה

08/08/2006 | 13:59 | מאת:

הכדורים האלו הם יותר מתאימים לאזן את הבלוטה אך אם הבלוטה כבר מאוזנת הכדורים לא יסייעו אנו ממליצים לך על שינויים בתזונה, ניקוי רעלים ולהקפיד על שתית מים. לפרטים נוספים אודות תכנית לניקוי רעלים צרי קשר 03-5444356