רעלים?!

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

12/04/2006 | 16:51 | מאת: אני

שלום רב קראתי כי רוב הרעלים שיש לנו בגוף נובעים מיתר חלבונים מהחי,ושומנים. שומן אני מבינה. אבל חלבונים? אם כך אז כמה חלבונים יש לצרוך סה"כ.... כמה גבינות? כמה בשרים? כמה עופות? דגים? ביצים? או שמא עדיף רק קטניות?! תודה.

16/04/2006 | 11:43 | מאת:

שלום לך, רב הרעלים בגוף מצטברים כתוצאה מכך שהגוף אינו מסוגל להשתלט ולפרק את כ-ל החלבונים. כמות החלבונים המומלצת מחושבת עפ"י משקל הגוף, כך שבממוצע מדובר על 50 ג"ר. החלבונים המומלצים הם אילו שקל לפרקם: דגים וקטניות, למשל. כמו כן, חשוב לציין שמקורם של הרעלים אינו רק פנימי אלא גם חיצוני- מהאוויר ומהמים.