שמירה על מערכת העיכול והכבד

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

02/08/2006 | 12:14 | מאת: איתי 31

שלום רב. לפני 10 שנים עברתי ניתוח spleno-renal shunt בעקבות יתר לחץ דם פורטלי שנבע משינויים מולדיים של כלי דם בתוך הכבד. מאז הניתוח אני בריא לחלוטין, מתאמן בחדר כושר ומרגיש נהדר. כמובן שאסור לי להשתולל עם אלכוהול אך מלבד זאת איני נוטל שם תרופות או מוגבל במזון כלשהו. אני במעקב והכל תקין. רציתי רק בבקשה לדעת שכמו שיש מאכלים שמשפרים את תפקוד הלב(אני אוכל 10 שקדים כל יום) האם יש מאכלים שמשפרים את תפקוד הכבד? וכמו כן מאכלים המשפרים את תפקוד מערכת העיכול ושומרים על רירית הקיבה. תודה רבה

06/08/2006 | 15:12 | מאת: ד"ר עדי סאקר

אני ממליץ על שתיית מים, B COMPLEX, ירקות ירוקים קינמון וזרעי פשתן שומרים על ריירת מע' העיכול בנוסף, אני ממליץ על תכנית לניקוי רעלים אצלנו במרכז לפרטים נוספים צור קשר, 03-5444356