בדיקת דם

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

30/07/2006 | 21:38 | מאת: יוסי

לד"ר שלום רב, אני גבר בשנות העשרים לחייו ושמתי לב בשנה האחרונה שריח גופי השתנה מעט, קשה לי להגדיר את הריח, אבל רק שהוא שונה לאו דווקא רע ( יכול להיות שאני אובססיבי לגבי ריח הגוף שלי וחושש ומרגיש שחושבים שאני לא מריח טוב) אם עברתי בדיקות הורמונליות וצואה והכל יצא תקין, והתזונה שלי לא השתנה כלל, למרות שאף פעם לא היתה מאוזנת או בריאה, מה עוד יכול לגרום לריח הגוף להשתנות? תודה יוסי

31/07/2006 | 12:16 | מאת:

כנראה והסיבה היא הצטברות רעלים בגוף, מתזונה לקויה, חוסר פע' גופנית ומצבים נפשיים. אנו ממליצים על ניקוי גוף מרעלים בשיטת ההידרותרפיה אנא צור קשר לפרטים נוספים, מרפאת סאקר 03-5444356