ניקוי המעיים דרך פי הטבעת

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

29/07/2006 | 12:05 | מאת: אי

האם השימוש בתהליך החדרת צינור לניקוי הגוף דרך פי הטבעת ,שדי אופנתי היום ,בריא ולא מסוכן ולא פוגע בפלורה של הקיבה?

30/07/2006 | 09:36 | מאת:

ניקוי מעיים בשיטת ההידרותרפיה, השיטה בא אני עובד, אינו מזיק ומומלץ מאוד השיטה הזו מנקה בצורה סטרילית ביותר את כל חלל המעי בעזרת מים טהורים. הגוף צובר הרבה מאוד פסולת בגוף שזקוקים לניקוי על מנת לאפשר ספיגה ועיכול נכון הטיפול אינו פוגם בפלורה הטובה של המעיים לפרטים נוספים, ד"ר עדי סאקר 03-5444356 www.sakerclinic.com