פחמימות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

26/07/2006 | 12:09 | מאת: צלול

בוקר נעים ידוע שבאקנה יש השפעה של רמת הסוכרים בדם. מהי לדעתך הכמות האפשרית לצריכת םחמימות מלאות ביום? ב100 גרם כוסמת יש כ 55 פחמימות,האם לאחר בישול הכמות של הפחמימות גודלת או קטנה? תודה רבה יום נהדר לכולם

31/07/2006 | 12:23 | מאת:

אנו ממליצים על 60 % פחממות ביום אקנה לא ממש קשור בצריכת פחממות. אם הגוף ידע לפרק את הפחממות היטב לא צריכה להיות בעיה של אקנה. כמות הפחממות נשארת ב 100 גרם כוסמת, רק לאחר בישול נפח הכוסמת עולה וכמות הגרגרים היא פחותה- ולכן בהתאמה יהיה גם פחות פחממות

31/07/2006 | 12:36 | מאת: צלול

תודה רבה