לקיחת רוקח פורטה עם בעיות של תת פעילות בבלוטה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

24/07/2006 | 19:19 | מאת: שירן

הנני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס(אשימוטו), ומטופלת מזה כ- 8 שנים באלטרוקסין 250מ"ג ליום, משקלי עולה מיום ליום והקושי לעשות דיאטה גובר, נטלתי בעבר רדוקטיל בפיקוח של ד"ר צונג בקפלן, אך גם זה לא עזר! אני נמצאת בדיכאון עקב המשקל והקושי לעמוד בדיאטה, רציתי לדעת האם ישנה המלצה על התכשיר שמוצע כיום באינטרנט ובבתי המרקחת , ששמו " רוקח פורטה"-האם הוא גורם לשינוי במטבוליזם של הגוף או שמא עלול לגרום לנזק? דרך אגב, התכשיר עשיר בסיביים תזונתיים ללא חומרים כימיים (ככה כתוב) ועשיר ב- בטא גלוקן. ? האם זה יעיל? מצורף בזה האתר שבו ניתן המידע על המוצר: http://www.mishkal.com/index.php מקווה ומצפה לתשובתך, שירן .

25/07/2006 | 10:35 | מאת: ירין אהרון

שירן יקרה באמת מצב לא פשוט ואף מתסכל אבל...הדיאטה הזאת לא מבוקרת היא כמו התרופות פלא למינהים שלא מחזיקות מעמד ובכלל שיש לך תת פעילות לדעתי את צריכה לגשת לטיפול נטורופתי שינסו לאזן לך את הבלטה ולהמליץ לך על מאכלים שאת צריכה ולא צריכה לאכול ניקוי גוף בשיטת ההידרותרפיה יכול מאוד להקל עלייך וגם לעזור לך בירידה במשקל ובינתיים עד לטיפול את יכולה לאכול אצות ים דגים ממים עמוקים ללא מלח להימנע מירקות מצליבים כרוב ברוקולי וכו אלא אם כן הם מבושלים ויש המון תוספי תזונה ושילוב של צמחי מרפא שיכולים לעזור לך בכל אופן ייעוץ מקצועי ומבוקר הוא המומלץ ביותר שיהיה לך המון בהצלחה ולא להתייאש קצת אמונה כוח ותקווה הכל מסתדר!~

31/07/2006 | 12:35 | מאת:

התרופה רוקח פורטה אינו יעיל לירידה במשקל. הוא מעט לטווח ארוך את חילוף החומרים אנו ממליצים על ניקוי גוף מרעלים לפרטים נוספים, מרכז סאקר 03-5444356