בעיות הורמונליות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

21/07/2006 | 13:13 | מאת: סיגלית

שלום עדי! אני בת 32 וסובלת בעיות הורמונליות רבות שמעתי על שיטת הניקוי שלך דרך חבר טוב ברצוני לשאול האם לאחר הניקוי המדובר אני אצליח לרזות כי אני מנסה מזה שנתיים בדרכים רבות לרזות ע"י מתמחים יש לציין ומלבד קילו אחד לא זז שום גרם ואני בקושי אוכלת התפריט מאוד מצומצם בסוכרים למינהים וכו זבר הגורם לתסכול וייאוש בו זמנית איך שומרים לאחר מכן על האיזון ההורמונלי המשליך כל כך הרבה השלכות חוסר חשק מיני מצבי אוח ועייפות השאיפה שלי מאחר וזה סכום נכבד האם באמת אני יוכל לשמר את התוצטות שאמורות להיות? אודה לך אם תוכל לענות לי במפורט דרך האתר ובמידה וזה יענה בקריטריונים אני מאמינה שאנחנו ניפגש בברכה ותודה מראש סיגלית!

23/07/2006 | 13:02 | מאת:

אני ממליץ מאוד על שיטת הניקוי שלנו לעיתים הרעלים הנמצאים בגוף מפריעים לנו בעיכול וספיגה של מזונות ולכן מפריעים בירידה במשקל. אנא צרי איתנו קשר ונוכל לקבוע פגישת ייעוץ לפרטים נוספים, מרפאת סאקר 03-5444356