ניקוי כבד וכליות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

18/07/2006 | 15:11 | מאת: נירית

הי, מזה שבועיים אני מבצעת דיאטת ניקוי כבד וכליות שאמורה להיות לתקופה של 3 שבועות בתקופה זו הנני אוכלת רק ירקות מכל סוג מבושלים וטריים, אורז מלא מבושל ופרכיות אורז ללא הגבלה של כמויות. הנני חשה בטוב ואף הצלחתי לרדת במשקל. האם אפשר להמשיך בשיטה זו מעבר לתקופה של 3 שבועות? האם שמעת על שיטה זו?

21/07/2006 | 12:19 | מאת: אסתר

עד שעדי יענה ראשית זו דיאטה מוכרת ועושים אותה בעיקר בתקופות מעבר אביב וכו זה ניקוי מסויים של הגוף שגם אנשים ללא צורך ספיציפי רוצים או צריכים לרדת במשקל זה מעולה לניקוי זמני ,ומינסיוני הדיאטה הזאת ממשיכים איתה יותר כשיש צורך אבל כמובן בהתייעצות של המטפל או התזונאי/ת שמדריכ/ה אותך שיהיה לך בהצלחה!~(מקווה שבינתיים נתתי לך טיפה אינדיקציה לגבי שאלתך)