ניקוי גוף

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

14/07/2006 | 13:08 | מאת: עדנה

שלום רב ד"ר עדי סאקר! ברצוני לשאול האם הטיפול שאתה מציע לניקוי הגוף,האם מרזים מזה...כלומר לאחר כל הוצאת הפסולת מהגוף אני סובלת מסכרת ולא מצליחה לרזות בגלל ייצור האינסולין וכו וכו.. אני מבינה שיש אח"כ שילוב של תזונה האם אתה נותן גם ייעוץ לחולי סוכרת מסוג 2??האם אתה מתמחה בתוספי תזונה הבנתי שטיפול כזה אמור לעלות בסביבות 5000 האם יש משהו חלקי יותר שיכול להוזיל במחיר אשמח לתגובתך

16/07/2006 | 13:58 | מאת:

קיים קשר הדוק בין הוצאת פסולת מהגוף להרזייה. יש סוגים שונים של תוכניות עליהם תוכלי לקבל יותר פרטים בטלפון. בטיפול בסכרת אנו מתמחים לכן אני ממליץ לך ליצור קשר. לפרטים נוספים, 03-5444356