אור עולה בבוקר....

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

13/07/2006 | 23:44 | מאת: keren

היי ...... לפניי חצי שנה בערך התעוררתי בבוקר בבהלה כי זיהיתי בגוף ניצוצות של אור...לא הבנתי את התופעה המוזרה שלא קרתה לי מעולם...ניצוצות האור נראים לעין גם לי וגם לסובבים אותי כאשר יש חושך מוחלט והגוף בא במגע עם בדים מסויימים...בהתחלה חשבתי שזה חשמל סטטי...לאחר מכן עלו תהיות בנוגע לזרחן...התופעה מוזרה ועדיין מופיעה...האור שנראה מאוד בולט ולא ניתן לפספס אותו...מעולם לא ראיתי תופעה כזאת או שמעתי על תופעה כזאת... אשמח אם תוכל לשפוך מעט אור ולתת לי מענה בנוגע לתופעה...

16/07/2006 | 14:00 | מאת:

יתכן ואת סובלת מהרעלת מתכות כבדות. אני ממליץ על טיפול chelation therapy מומלץ לקחת בנוסף balance formula התסייע לך לאזן את הגוף.