צום על מים ??

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

11/04/2006 | 01:41 | מאת: שאלה

קראתי במאמר על ההצעה לעשות צום תוך כדי שתיית מים במשך ימים רבים או אפילו שבועות לצורך ניקוי הגוף. מי מסוגל בכלל לעשות דבר כזה?

11/04/2006 | 10:48 | מאת:

צום המבוסס על מים הוא אפשרי אך אינו מומלץ, מכיוון שזו תוכנית ניקוי המחייבת פיקוח מומחה ואוויר נקי. במידה ושני התנאים הללו אינם מתקיימים- קיום צום זה עשוי לסכן את בריאותך.

13/04/2006 | 22:50 | מאת: רגע!!!!

כמה זמן צריך לצום כדי לנקות את הרעלים? איך עושים זאת? ו...האם אח"כ כשחוזרים לאכול לא עולים יותר במשקל כי ח.החומרים מאט???? ו....איך חוזרים לאכול? מוסיפים כל יות מעט אוכל או בוואט אחת חוזרים לאכול נורמאלי?!