מזונות + BAD REFLUX

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

05/07/2006 | 20:32 | מאת: דוד

שלום, ברצוני לברר, כאחד הסובל מהבעיה הנ"ל, (בדיקות דם תקינות, לרבות סוכר) אם מותר לי לאכול: אפרסקים, שזיפים, משמשים, אגסים, תפוחי עץ למיניהם, מלון, ענבים ירוקים ואדומים וכן מה קורה עם פירות טרופיים כגון אננס, קיוי, מנגו ועוד. אותה השאלה לגבי פטריות (בעיקר כאלו שבקופסאות שימורים, כגון פטריות שמפיניון וכד'). בתודה.

11/07/2006 | 12:56 | מאת:

בגדול, עליך להיזהר מחריף ואוכל מטוגן מומל לאכול פאפיה וללעוס היטב פירות וירקות הם אינדבידואלים מומלץ לצרוך אינזימים של פאפיה ירוקה.