אי נוחות בבטן....

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

05/07/2006 | 06:26 | מאת: אורית

שלום שמי אורית ואני בת 24 , בדר"כ בריאה. בתקופה האחרונה אני סובלת מגזים מטורפים בבטן.הווה אומר,גזים שלאו דווקא יוצאים עם רעש אבל מעין נפיחה שיוצאת מהבטן ועושה ריח רע מאוד מאוד בסביבה שלי מה שגם לי לא נעים להיות. הדבר גורם לי גם לעצירות מה שיוצא לי לעשות פעם ב3 ימים....... אינני יודעת מה לעשות המצב מביך ומתסכל,זה גורם לנפיחות איומה בבטן (מעין חודש 3....*. תודה על תשומת הלב, אורית

11/07/2006 | 13:54 | מאת:

אנו ממליצים על ניקוי רעלים לנקות את גוף מרעלים שהצטברו אשר גורמים לנפיחויות וגזים לפרטים נוספים: 03-5444356