משקל עודף אחרי לידה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

28/06/2006 | 10:30 | מאת: חגית

שלום רב לד"ר עדי סאקר! אני בת 31 בהריוני עליתי 33 קילו והגעתי ל100 קילו ..עברו 3 חודשים אוטוטו.. אחרי הלידה וירדתי כבר ל85 קילו ,רק שבזמן האחרון אני שמתי לב שאני יורדת קילו עולה קילו למה זה קורה ? אני לא מתעמלת עדין כי אני אנמית והמוגלובין שלי עדין נמוך מאד לאחרונה אני גם סובלת מכאבי ראש שמגיעים בעיקר אחה"צ .. ויחסית אני שותה טוב ,לא הרבה אבל שותה.. ! אני אוכלת מסודר ומקפידה על תזונה נכונה ..ובריאה ולא ממשיכה לרדת .. למה בגלל שאני לא עושה פעילות .. ומה נראה לך הכאבי ראש הנוראים האלה שאני סובלת מזה שבוע ימים.. אודה לך על תשובתך ..כול טוב וסוף שבוע נעים שיהיה ..חגית

11/07/2006 | 14:07 | מאת:

ע"מ להמשיך לרדת במשקל חשוב לשמור על שתייה מרובה של מים בין 10-12 כוסות ביום. שנית, היציאות שלך צריכות להיות טובות, לפחות פעמיים ביום, במידה וזה לא קורה מומלץ לקנות מוצר הרבל קלנזר ליציאות ולעבור טיפול קולון-הידרו-תרפיה ולשנות את שעות האכילה. ארוחה עיקרית צריכה להיות לא בערב!

11/07/2006 | 14:08 | מאת:

בנוגע לכאבי ראש עליך להקפיד על שתיה מרובה