שאלה..

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

25/06/2006 | 16:10 | מאת: נועה

אם אני לוקחת כדור בשם אנציפלמד- איזה תזונה אפשר להרכיב? אולי ויטמנים נוספים? אני אוכלת פחות או יותר רק ארוחה אחת ביום, אני סובלת מהפרעה במערכת העיכול ובגלל זה יש הרבה דברים שאני יאכל וזה לא יעשה לי טוב.. תודה

27/06/2006 | 11:05 | מאת:

אנו ממליצים לך על תכנית לניקוי רעלים. שום תזונה לא תסייע ללא ניקוי. תופעה זו מעידה על מערלפרטים נוספים מרכז סאקר 03-5444356 כת איטית ולכן חשוב לעבור ניקוי גוף.

28/06/2006 | 22:18 | מאת: נועה

תודה, אני חיילת.. אני אנסה לשאול את הרופא גאסטרולוג אם ישנה אפשרות לעבור ניקוי רעלים מהגוף במסגרת הצבא. זה מאוד מעניין אותי.. יש אתר מסויים שאפשר לקרוא על ניקוי רעלים? תודה, נועה.