יציאות רבות מדי?

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

21/06/2006 | 13:59 | מאת: עדי

אני בת 27, בריאה למדי. אני שוקלת 67 ק"ג וגובהי 1.63. השאלה שלי היא כזאת: במהלך היום יום, מינימום היציאות שלי הוא 3 פעמים ליום, כאשר ישנם ימים שמספר היציאות יכול להגיע עד ל- 6 או 7. היציאות רגילות מבחינת מרקם, ולרוב איני סובלת משלשולים. אני שומעת מאנשים שונים כי רוב האנשים "מסתפקים" ביציאה אחת או שתיים במהלך היום, ורציתי לשאול, מה הסיבה ליציאות המרובות ועל מה זה מעיד מבחינת חילוף חומרים או תזונה. האם זה מעיד על בעיה כלשהי בגוף? אשמח לתשובה!

25/06/2006 | 10:45 | מאת:

קודם כל צריך לדעת אם היציאות הם בתדירות זו לאחרונה או מאז ומתמיד. באופן תקין, היציאות צריכות להיות 2-3 פעמים ביום. במידה ויש יציאות רבות, 2 סיבות הכי פופולריות לכך הן סטרס, או יותר מידי רעלים בגוף. לפרטים נוספים 03-5444356