אוכל מוצק לתינוק בן 8 חודשים!

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

14/06/2006 | 20:01 | מאת: הילה

תזונת התינוק שלי שלי היא בעיקר מהנקה אך מגיל 7 חודשים התחלתי לתת לו ירקות ובהמשך הוספתי בשר חזה הודו נקבה. 1. רציתי לדעת כמה, מהי הכמות שהוא צריך לאכול (הוא שוקל בערך 10קילו)?, יש חישוב מסויים? 2.האם אפשר לתת לו דייסת דגנים כל שהיא שאני יכולה להכין אותה בבית, ואם כן איך? 3.אני גם בבוקר מרסקת לו פירות האם ישנו פרי שלא מומלץ לתת לו לאכול? 4. שמעתי שאפשר להוסיף טחינה גולמית האם זה נכון, ואם כן כמה כפות? תודה, אני מחכה שמישהי תעשה לנו סדר בבלגן.

27/06/2006 | 10:19 | מאת:

לא ציינת בן כמה תינקוך כיום. אני מפנה אותך לאתר www.materna.co.il בו תוכלי למצוא את כל המידע הדרוש לתזונת תינוקך. לשאלות נוספות את מוזמנת ליצור קשר באתר או בטל 03-5444356