אספרין עם אשכוליות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

14/06/2006 | 12:45 | מאת: מורדי

ברצוני לשאול בבקשה שאלה אני סובל שנתיים מנזלת כרונית שלא יודע מקורה ,קראתי אצלכם בקשר לשתית מיץ אשכוליות וגם לאכילה יחד עם תרופה שהיא מזיקה או לא מטיבה.אני לוקח אספרין 100 מלג קבוע וגם חומצה פולית הם זה באמת לא רצוי מיותר להוסיף שאני חייב לקחת תרופות אלה ואחרים כי עברתי אוטם שריר הלב תודה מראש.

20/06/2006 | 10:41 | מאת: עדי סאקר

הסימנים שאת מתארת הם סימנים של הגוף שהוא מלא ברעלים אנו ממליצים על תכנית לניקוי רעלים באתר תקבלי יותר פרטים www.sakerclinic.com 03-5444356