פירות יבשים . טוב או רע ?

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

10/04/2006 | 07:49 | מאת: משה

אני אוהב מאוד לאכול פירות יבשים . השבוע קניתי משמשים .תאנים ותמרים יום אחרי שאכלתי כמה מהם היה לי שלשול חזק . האם יש קשר לאכילת הפירות .עליי לציין בנוסף שאכלנו במסעדת בשרים לילה לפני ושתיתי משקה אלכולהול עם פציפלורה . ברכת אור ואהבה

10/04/2006 | 11:07 | מאת:

משה שלום, מתיאורך עולה כי יצרת קומבינציה רעלנית שהובילה לקלקול קיבה: הפירות היבשים מזרזים את פעילותה של מערכת העיכול, האלכוהול הוא רעלן שהגוף ממהר לפלטו וגם הבשר בעל שיעור רעילות גבוה יחסית. יחד עם זאת, הפירות היבשים מומלצים מאוד, כל עוד אתה מודע לאינפורמציה הבאה: משפחת ה"פירות יבשים" מכילה פירות בעלי ריכוז סוכרים גבוה המומלצים לזירוז פעילותה של מערכת העיכול. יחד עם זאת,חשוב להבחין בין פירות יבשים מסוכרים (שהומתקו) לבין פירות יבשים ללא תוספת סוכר. הפירות היבשים המומלצים הם אילו ללא תוספת סוכר כמו תאנים, תמרים, צימוקים. הפירות היבשים המסוכרים אינם מומלצים. באשר למשמש היבש, מומלץ להשרות במים כדי להוציא את תוספת הסוכר. כמו כן- מומלץ שלא להגזים בצריכתם.

10/04/2006 | 18:00 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

תוספת קצרה כול הפרות היבשים מרוססים נגד מזיקים הרצים על ארבע חוץ מהתמרים אסור למאכל אדם

11/04/2006 | 01:21 | מאת: משה

תודה רבה . השאלה שלי האם משמש או יותר נכון האם 3 משמשים ביום יכולים לזרז פעולת מעיים עד כדי שלשול ?