אכילת סלק

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

05/06/2006 | 12:44 | מאת: רותי כהן

שלום וברכה האם זה סביר שאחרי אכילת סלק טרי מגורר, תוצאות העיכול תהיינה בגוון הסלק, אפילו יומיים-שלשה אחרי? האם מומלץ בכלל לאכל סלק טרי?

09/06/2006 | 18:18 | מאת: גל

בהחלט כן. ידוע כי סלק גורם לשינוי הצבע בתוצאות העיכול, לגוון אדמדם סגלגל ומדובר בסלק לכל סוגיו: טרי, מבושל וכו'. חלק נרחב מאוד של התזונה של בעלי מורכב מסלק, ואת אותה שאלה הוא שאל את הרופא שלו לפני זמן מה.

20/06/2006 | 12:17 | מאת:

סלק יכול לגרום לצואה להיות בצבע אדום אכילת סלק טרי מומלץ מאוד מכיון שהינו עשיר יותר בויטמינים ובמינרלים