תזונה וסכרת

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/04/2006 | 22:29 | מאת: נחמן

שלום רב! ברצוני לברר מהי הדיאטה שכדאי לעשות לחולה סכרת בן 76,חולה לב יתר לחץ דם,מקבל תרופות להורדת ליפידים בדם. בתודה מראש, נחמן

10/04/2006 | 11:57 | מאת:

נחמן שלום, חסרים בשאלתך פרמטרים חשובים מאוד: האם אתה מזריק? מהם הערכים בדמך? מהו משקלך? ולכן, מצ"ב תשובתי, באופן כללי: עלייך להרבות בשתיית מים, מכיוון שהם משפיעים חיובית על הסכרת דרך איזון האינסולין. עלייך להיזהר מאוכל מעובד, כמו לחם לבן, פסטה, עוגיות, תפו"א. הקפד על ארוחות קטנות וסדירות, כשבכל ארוחה יש חלבון, כמו דג, עוף, ביצה, בשר.