יובסלקס

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

03/06/2006 | 23:05 | מאת: אייל

שלום לכולם אני סובל באופן כרוני מעצירות לאחרונה ידידה שלי המליצה לי על טיפות יובסלקס והאמת מוצר חבל על הזמן. שאלתי היא האם מותר להשתמש במוצר באופן קבוע והאם הוא ממכר את פעילות המעיים. בשיחה עם משווק המוצר טוען כי המוצר שונה ממוצרים של משפחת צמחי הסנה ובטוח לשימוש. אודה על התייחסותכם וקבלת טיפים בנושא. שבוע טוב

21/10/2007 | 15:15 | מאת: מירב לוי

שלום רב, שאלתי היא - האם אפשר להשתמש ביובלקס עם טיפול בראקוטאן? תודה על תשובתכם, מירב

19/05/2008 | 20:43 | מאת: מיכל

התחלתי לפני כחודש להשתמש ברדוקטיל. לפני כשבועיים יצאו לי טחורים וישי לי עצירות. האם מותר להשתמש ביובסלקס במקביל לרדוקטיל.

29/06/2008 | 23:27 | מאת: orly

שימו לב שחלק מאריזות היובסלקס מכילות פרופילן גליקול נתקלתי באריזות עם ובאריזות בלי הרכיב

29/06/2008 | 23:27 | מאת: orly

שימו לב שחלק מאריזות היובסלקס מכילות פרופילן גליקול נתקלתי באריזות עם ובאריזות בלי הרכיב

29/06/2008 | 23:27 | מאת: orly

שימו לב שחלק מאריזות היובסלקס מכילות פרופילן גליקול נתקלתי באריזות עם ובאריזות בלי הרכיב