שניצל סויה לילדים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/04/2006 | 17:12 | מאת: צליל

יש לי ילדה בת 3 וחצי שאוהבת מאוד לאכול שניצל טבעול. מצד אחד אני מאושרת כי היא לא אוכלת גבינות ולמיטב ידיעתי בשניצל אחד יש את כמות הסידן המספיקה לה ליום, אך מצד שני שמעתי שלא כדאי לילדים לאכול הרבה מהמוצרים הללו כי יש בהם כמות גדולה של הורמונים. שאלתי: האם זה נכון? אם כן, כמה פעמים בשבוע מותר לילדה בגילה לאכול שניצל כזה? האם כדאי לוותר על צריכת המוצר באופן מוחלט? אודה לך על תשובתך המהירה.

10/04/2006 | 12:01 | מאת:

צליל שלום, לא ציינת אם השניצלים שביתך אוהבת שייכים לסדרת הסויה של טבעול, יחד עם זאת ציינת שקיימים ערכי סידן גבוהים, כך שאניח בתשובתי שאכן זו הייתה כוונתך: במידה וביתך אינה סובלת מרגישות כלשהיא לסויה- זהו תחליף מצוין לחלב. קיימים גם מוצרים משלימים נהדרים, כמו: חלב סויה מועשר בסידן, חלב אורז מועשר בסידן.