שאלה לד"ר עדי סאקר

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

27/05/2006 | 19:46 | מאת: שלי

אני מעונינת להוריד במהירות במשקלי. יש לי עודף של 10 קילו. אני בת 50. הבן שלי מתחתן בעוד חודש. איזה מן הדיאטות הבאות לדעתך הכי יעילה להורדה מהירה? 3 ימי אורז מלא + ירקות ירוקים ללא הגבלה. שבוע של פירות וירקות בלבד. (פרט לבננה, תפוח אדמה, תירס, בטטה) -שבוע של ירקות חיים (למעט תפ"א, בטטות, תירס )וגבינות עד 5% ללא הגבלה. שבוע של 10 פרוסות לחם קל ביום עם מעט חומוס או גבינה + ירקות

29/05/2006 | 13:35 | מאת:

היני ממליץ את דיאטת הירקות מהאופציות הנ"ל. בנוסף דאטה הכי אפקטיבי לנשים היא חלבונים וירקות בילבד. לפרטים נוספים אנה היתקשרי למרכז סאקר 03-5444356