ירידה-ניקוי-שמירה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

23/05/2006 | 14:47 | מאת: ריבה

שלום, שמי ריבה ואני בת 41 ואני רוצה לשתף אתכם בהצלחתי בעקבות שימוש במוצרי הרבלייף, לאחר שהייתי מאוד סקפטית ניסיתי את המוצרים ובתקופה קצרה השלתי מעליי 28 ק"ג ב5 חודשים ו-17 ס"מ בהיקף. ההרגשה נהדרת והבגדים נושרים.ממליצה בחום, אשמח לעזור, לפרטים: [email protected]

06/06/2006 | 08:11 | מאת: י

די כבר עם הבלוף הזה מסחרה ענקית את או אתה כבר נפלתם בפח אל תיגררו אנשים אחרים כל הפוזה והשואו שלכם לא עושה עלינו דאונים גם כל הימי ראיונות שלכם לא רן ולא המיליונר האולטימטיבי ולא הרופאים למינהים בקיצור תפסיקו לזיין תשכל ולהרוס לאנשים את הכבד