דרכים לניקוי הגוף-שמן זית,ומיצי ירקות=יעיל?

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

22/05/2006 | 20:07 | מאת: אביבה

לאחרונה הוצאו לו שתי דרכים כניקוי הגוף שתיית 2 כפיות שמן זית מיד עם ההשקמה לניקוי הכבד. וכן,מידי יום לשתות כוס מיץ ירקות סחוטים במסחטה מיוחדת{חשמלית}.עלי לציין כי משתדלת לעשות את המיצים מעורבים בירק ירוק כפטרוזיליה ,חסה,סלרי וכן,גזר וסלק{חי} לעיתים אני מוסיפה שן או 2 שום.השאלה שעולה בי האם אכן הויטמינים והתועלת טובים מאכילת הירק בשלמותו.האם יתכן והקלוריות רבות בצורה זו של שתיה.והאם לגימת שמן הזית אכן עושה את המלאכה כפי שנמסר לי.שאלה נוספת=האם שתיית מים עם כפית מלח אנגלי על הבוקר,טוב לניקוי המעיים.אשמח לקבל הנחיות להמשך תהליך הניקוי שהתחלתי בו.תודה

23/05/2006 | 12:25 | מאת:

כמות הקלוריות בשתיה או במאכלים שוות זה גם לא מעבד ערך תזונתי. מומלץ להוסיף תוסף מזון לניקוי גוף כמו פישטן או קלנזר או אלוברה,ומלח אנגלי לא מומלץ זה מייבש