הרזיה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/04/2006 | 15:00 | מאת: זהבית

בדייאטה שאתה נותן אפשר לאכול הכול או שיש דברים שאתה לא מרשה לאכול? איך עוזר הניקוי של המעים לדייאטה????

09/04/2006 | 16:05 | מאת:

זהבית שלום, אני בונה תוכנית התזונה המותאמת לך באופן אישי. היא מבוססת על מספר פרמטרים שאנסה לסקור כאן בקצרה: גוף נקי יותר, הוא גוף בריא יותר, ובעל קצב חילוף החומרים מהיר יותר, לרבות באשר לשריפת הקלוריות. סוגי המזונות מותאמים לך אישית ע"ס הבלוטה הדומיננטית בגופך ועל סמך סוג הדם. הבשורות הטובות- אין הגבלה על כמויות המזון, ואינך נאלצת לכרסם עלים. השינוי בהרגלי התזונה שאני מנהיג- אינו כרוך בסבל.