בדיקות דם.

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

20/05/2006 | 19:54 | מאת: מאיר

TRIGLYCERIDES וכולסטרול מה ההבדל בינהם? עשיתי בדיקות דם ואני לא רואה בדיקת הומגלובין אלא גלוקוז . מה ההבדל בינים? ואיך יכול להיות שהכלוסטרול תקין אבל ה TRIGLYCERIDES כמעט חורג מהנורמה? תודה רבה. מאיר

22/05/2006 | 14:40 | מאת:

טריגליצרידים זה שומנים מרכזיים הנמצאים בדם הוא בדר כלל נמצא ביחד עם חלבון וכולסטרול זה כמכל הנמצא בשומן בכיס המרא וכבד הוא משמש גם כן לפעולה האורמונלית. הומוגלובין קשור לתאים אדומים וגלוקוז קשור לסוכר.