בבקשה עיצה..

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

19/05/2006 | 11:47 | מאת: איילה

יש לי פטריה בנרתיק ואני סובלת מתשוקה בלתי נשלטת למתוק ופחמימות. השמנתי נורא בחודשים האחרונים ואני לא מצליחה לעצור את זה. פניתי לרופאת המשפחה בבקשה לעשות בדיקת צואה לגילוי קנדידה במעיים. היא אמרה שלכולם יש את הפטריה במעיים ואין בדיקה כזו בקופ"ח כללית וברור שלא נתנה לי לעשות בדיקה כזו. בקיצור, אני לא יודעת מה לעשות. למה אני לא מסוגלת לאכול אוכל מאוזן ובריא. אני משמינה כל הזמן וסובלת. ולא מבינה מאיפה הבעיה. למי לפנות ? נטורופת ? דיאטנית ? פסיכולוג ??

20/05/2006 | 10:20 | מאת: איילה

האם עצם זה שהיא נמצאת בנרתיק וצפורני הרגליים זה כבר גורם לאכילת מתוק מוגברת ? האם כדאי כבר להתחיל בדיאטה נטולת שמרים ? תודה רבה.

27/05/2006 | 10:09 | מאת: איילה

לתת לי איזשהו כיוון מאיפה לפתור את הבעיה ???