נתקעתי

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

18/05/2006 | 16:43 | מאת: רוית

שלום העלתי בהריון 30 ק"ג, חודש אחרי הלידה התחלתי לשמור וחודשיים אחרי התחלתי לעשות דיאטה בשילוב פעילות גופנית כ- 5 פעמים בשבוע. הדיאטה היתה בוקר:2 פרוסות לחם קל עם גבינה, צהרים:טבעול עם פרוסה לחם קל או סלט או אורז אחה"צ:פרי או חטיף אנרגי, ערב: סלט ירקות גדול עם טוסט או לחם קל או פסטה. עכשיו לאחר 9 חודשים ירדתי 33 ק"ג, נראית טוב ומרגישה מצוין, אני רוצה עכשיו להוריד עוד 5 ק"ג ואני לא מצליחה (נכון שאני עכשיו חוטאת בקטן מדי פעם אבל מה לעשות כדי שאמשיך לרדת). גילי:36, גובה:165 משקל עכשיו:67 תודה, תודה על תשובתך

22/05/2006 | 14:55 | מאת:

מומלץ לעבור ניקוי רעלים, לעלות את כמות המיים 3 ליטטר {מינימום} להורית את הפחממות והחלבונים מארוחות הערב {ירקות} מומלץ לעבור טיפול של הידאוטרפיה