שאלה בנוגע לבטן נפוחה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

11/05/2006 | 00:05 | מאת: T

מה ניתן לעשות כדי להוריד את הנפיחות בבטן? אחרי כל ארוחה ואפילו ממש קטנה כמו כוס עם קורנפלקס וחלב הבטן מתנפחת לי ואז הנפיחות נשארת לאורך כל היום ונהיית יותר נפוחה אחרי ארוחת צהריים. האם זה נורמלי? כי אין לי שום בעיות מיוחדות, אני בת 17 וחצי ואני מאוד רוצה שתהיה לי בטן שטוחה..אבל גם אם היא שטוחה בבוקר, מיד אחרי שאני אוכלת משהו היא מתנפחת!! וזה ממש ממש מפריע לי...מה אפשר לעשות? ועוד שאלה- האם יש שיטה טבעית לניקוי הרעלים מהגוף? ללא שימוש בתרופות הכוונה..

14/05/2006 | 13:23 | מאת:

עלייך לבדוק אם יש לך קנדידה- נפיחות בבטן נובעת מעיכול איטי. טיפים: אל תשתי עם הארוחה, אלא 1/2 שעה לפני/ אחרי הארוחה. הקפידי על לעיסת האוכל.