רוצה להפוך לצמחוני מסיבות אידיאולוגיות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

03/11/2007 | 11:27 | מאת: הסטודנט

שלום רב. האם לטווח הארוך זה לא בריא?אשמח לקבל טיפים במה לאכול והאם אני אצטרך לקחת תוספי מזון באופן קבוע... בברכה

11/02/2008 | 19:59 | מאת: נעמה

אני צמחונית ועד כמה שאני יודעת לגבי תוספי מזון מדברים בעיקר על B-12 וזה שנוי במחלוקת. אני מניחה שאתה מנסה לקבל את התשובות מתזונאים וכדומה אם נכנסת לפורום הזה, וזה בעייתי מאחר ויש הרבה גישות והסברים סותרים..מציעה לך לקרוא את הסברים רציניים ולהחליט לבד.אני לא יודעת אם אתה מכיר אבל יש אתרים כמו אנונימוס, יש שם אופציה של צמחונות באתר,עם כל ההסברים,יש גישות שונות שמסבירות בדיוק מדוע בני-אדם לא אמורים לאכול בשר,חלב וכו'-בלי קשר לאידיאולוגיה-כמו ההיגיינה הטבעית ואן-ויגמור.רוב התזונאים הקלינים הרגילים עד כמה שאני יודעת כן חושבים שצריך לאכול מן החי,וגם חלק מהנטורופאתים אבל לא בטוח שהם לוקחים בחשבון שהבשר של היום הוא לא ממש טבעי כמו פעם (הטיפול בחיות, אחוזי השומן שאמורים להיות יותר גבוהים בגלל התנאים הרעים).לדעתי אם אתה אוכל וחי בריא ומוסיף מזונות בריאים זה לא פחות בריא,לפחות לא צמחונות..ואם האידיאו' חשובה לך אז כבר תרגיש יותר טוב נפשית..מקווה שעזרתי קצת..

13/02/2008 | 11:45 | מאת: אמיר

עזרת מאוד תודה :) אגב,בתור אחת שלא אוכלת מזון מן החי,האם את מרגישה חולשה?או מרגישה טוב? מה באמת מגוון המזון המוצע בשוק ובסופרים לצמחוניים?