האם כשמרתיחים מים מהברז הם נקיים מרעלים?

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

01/11/2007 | 21:29 | מאת: יעל

26/12/2007 | 15:32 | מאת: יובל

כמובן שלא, הרתחה הורגת חיידקים, אבל לא מטהרת כימיקלים . דוגמא קיצונית - נסי להרתיח נוזל כביסה או נוזל לניקוי רצפות, אני לא חושב שיהיה אפשר לשתות את זה לאחר ההרתחה ;) בדיוק כך הם המים בברז, מלאי כימיקלים ומסרטנים.

02/02/2008 | 20:15 | מאת: יעל

תודה על התשובה!נראה לי שאתה צודק. אני רק לא יודעת אם במים באיזור מגורי יש כימיקלים כי אני יודעת שזה אמור לעבור דרך מגדל המים ואמרו לי שזה ממעיינות פרטיים או משהו כזה,גם הטעם שלהם לא רע כמו בהרבה מקומות אחרים.מים רגילים אני משתמשת במינרלים אבל אני בכל זאת מעדיפה לבדוק את זה איכשהו בשביל המים שמרתיחים וכו',אם יש לך מושג איך אשמח לדעת.