אלכוהול

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

01/11/2007 | 18:58 | מאת: מישהו

שאלה קצת לא שיגרתית: אני בן 23. מגיל 18 סיגלתי לעצמי סגנון חיים די נהנתני של שתיית אלכוהול בכמויות גדולות פעם-פעמיים בשבוע באופן קבוע. בחופשות התדירות כמובן עולה. אני מדבר על שתיית אלכוהול בכמויות שדי הרבה פעמים גורמת לי לשכח מה עשיתי יום אחרי זה. לעומת זאת אני מקפיד על תזונה בריאה, ושותה הרבה מים לפני ואחרי שתיית המשקאות, כך שאין לי אף פעם האנגאובר. שאלתי היא: האם המשכת סגנון החיים הזה תפגע באופן משמעותי בבריאות שלי בשנים הקרובות והאם הנזק שאני גורם הוא בלתי-הפיך? מה הם ההשלכות והסכנות בעצם?

03/11/2007 | 18:31 | מאת: מישהי

חבל מאוד שאין לך הנגאובר לאחר שתייה- אולי אם היה לך היית מפסיק. תקשיב לי, מישהו יקר: הבעיה של הגוף שלנו, וזה כולל גם את שלך, היא שהוא מ ס ו ג ל לשאת את כל הזבל שמאכילים אותו. הוא סופג וסופג ורק כשהמצב בקאנטים הוא מתמוטט. אם אתה כבר אוכל בריא ושותה המון מים, בשביל מה להפריז באלכוהול? האלכוהול הוא כמו חומצה בגוף. שתייני אלכוהול מועדים למצבים של כיבים בוושט ובקיבה, או לסרטן במקומות אלו, לא רק בכבד, כמו שנהוג לחשוב. אני רק אומרת- יש גבול כמה רעל אפשר להכניס לגוף ולחשוב בתמימות שלך זה לא יקרה. I REST MY CASE. בהצלחה.

07/11/2007 | 08:39 | מאת: שרון