יציאות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

12/10/2007 | 09:41 | מאת: תיקי

בוקר טוב, לא כל כך לפני 24 שנים כשהייתי חיילת נעזרתי בכדורי לקסאדין לסיוע ביציאה, לאחר מספר ימים כדור אחד לא עזר והעלתי את הכמות עד למצב שהייתי שותה 4-5 כדורים כדי שתהיה יציאה. מאז אני סובלת והיום אני הגעתי למצב שבלי עזרה של כל מיני דברים כמו חוקן, ועוד דברים אני פשוט לא נכנסת לשירותים. חשוב לציין שאני מאוד אוהבת ירקות ופירות בבוקר אני אוכלת דגנים עם סיבים ושותה אגיולקס או תה טיבתי, או תה יונגברון אבל חוץ מחוקן דברים אחרים ביקושי עוזרים לי. אני ממעיטה באכילת לחם ובצקים, אני אוכלת ירקות עם הקליפה ומשתדלת לשתות הרבה. אני ממש בדיכאון שאני לא מצליחה להיכנס לשירותים ואפילו אני מגיעה למצב ששבוע ימים אני לא מתרוקנת. וכל דיאטה שאני עושה לא עוזרת מכיוון שחילוף החומרים שלי לא נורמלי. הצילו!! אני ממש מיואשת מהמצב ונורא עצבנית, אני החלטתי להיכנס לשירותים כל יום אפילו סתם אולי אצליח אבל ללא הצלחה. אני מתחננת שתציעו לי איזה טיפול עליי לעשות כדי שהחיים שלי יהיו יותר נורמלים והגוף שלי יהיה נקי ובריא. המון תודה

15/10/2007 | 09:12 | מאת: אחד שאכפת לו

שלום לך אין לך מה להתייאש בכלל !! את צריכה לחפש נטורופט טוב מומחה למערכת עיכול שישקם לך את המערכת הזו. קחי בחשבון שזה לוקח זמן וכסף. יום טוב

18/10/2007 | 10:57 | מאת: עמי

היי תיקי, אני סבלתי מעצירות בדיוק כמוך והשתמשתי בכדורים בדיוק כמוך עם מינון שהולך ועולה. אני עוסק בשיווק של מוצרי בריאות על בסיס צמח האלו-ורה ולפני שהתחלתי לעבוד שם ניסיתי מוצר שנקרא ג'ל אלו-ורה לשתייה על בסיס יומי והתוצאות הם פנטסטיות אין עצירות יותר. אני ממליץ לך להשתמש במוצר הזה הוא פשוט מעולה. תוכלי לראות ולקרוא על המוצר באתר שלי : www.ami.120cc.net. בברכה, עמי

19/10/2007 | 20:46 | מאת:

שלום תיקי! אנחנו מתמחים בבעיות בדרכי העיכול,בעייתך ניתנת לפיתרון,את מוזמנת ליצור קשר עם המרכז 03-5444356