חיידק ההליקובקטר

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

10/10/2007 | 19:30 | מאת: אלירן

ד"ר שלום רב! גילו שיש לי חיידק ההליקובקטר (סבלתי מצרבת כבר 10 שנים) רק עכשיו עליתי על זה, יש לציין שמגיל 17 בערך התחלתי להשמין מאוד מאוד מאוד, אז ההייתי שוקל 60 והיום אני בן 23 אני שוקל 92 שאלותיי הם כאלה 1) האם החיידק גרם לי לנזק? (איך אדע זאת?) 2) איזה טיפול מומלץ להעלמת החיידק? 3) ואחרי שאקח טיפול החיידק לא ישוב עוד לעולם?? 4)ומהיכן הגיע החיידק ההרור הזה? תודה רבה על העזרה הרבה

19/10/2007 | 20:36 | מאת:

שלום אלירן! הטיפול המיידי בבעיה זו היא באמצעות אנטיביוטיקה, הבעיה שלך זה חוסר איזון של מערכת העיכול הטיפול היעיל והטוב הוא שינוי בתזונה הוספת תוספי מזון כמו:אנזימי עיכול חיידקים טובים וGSE להגביר כמות של מים ולא לאכול כשאתה עצבני בהצלחה!