אייך לעשות דיאטת פחממות וחלבונים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

03/10/2007 | 00:11 | מאת: yesorno

אייך לעשות דיאטת פחממות וחלבונים שמעתי המון על דיאטת הפרדת חלבונים ופחמימות, אך אנני יודעת איך לעשות את ההפרדה, מהי פחממה ומהו חלבון?? האם משהו ניסה פעם את הדיאטה, מה שכן קראתי שזה לא דיאטה אלא הרגלי אכילה נכונים!! גם קראתי שצריך לאכול כל שעתיים.... מישהו יכול להרחיב על הדיאטה הזו<?<< תודה לעוזרים

03/10/2007 | 13:06 | מאת:

שלום, דיאטת הפרדת חלבונים ופחממות יעילה לאנשים הסובלים מהרגשת כבדות לאחר ארוחה. כדאי להיוועץ עם מומחה לתזונה על מנת להתאים תפריט יעיל