ניקוי הריאות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

01/10/2007 | 09:16 | מאת: חזי

עישנתי שלוש שנים והפסקתי ועכשיו אני רוצה לנקות את הריאות איך אני עושה את זה?

01/10/2007 | 10:51 | מאת:

חזי שלום, ראשית כל הכבוד על הצעד הגדול ! הריאות מתנקות כל הזמן ,אך על מנת להשיג תוצאות יש לאכול מזון המתאים לך , ובין השאר להוריד קמח לבן, סוכרים וכמובן ניקוי המעי הגס יסייע מאוד לכך! לאחר שהפסקת לעשן, עלייך לנקות את מערכות הגוף מרעלים ולהתחיל דרך חדשה. לפרטים נוספים תוכל לקרוא באתר האינטרנט שלנו וכמובן אשמח לשמוע עלייך פרטים נוספים חשובים על מנת לייעץ על מזון מתאים . בהצלחה! מרכז סאקר, רח' נמל ת"א טל': 035444356