כולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

20/09/2007 | 22:06 | מאת: אמי

שלום, אני נמצאת בשנות ה20 לחיי, ונמצא אצלי כולסטרול גבוה.(225) אציין כי אני נוטלת גלולות, ומעשנת במשך שנתיים. האם יש קשר לשנהם או לכל אחד בנפרד על בעיית הכולסטרול?

24/09/2007 | 21:27 | מאת:

אמי שלום, גלולות הן לא סיבה לכולסטרול גבוה, אך העישון יכול להיות גורם לכך. בכל מקרה את חייבת לטפל בזאת, ואני ממליץ על ניקוי רעלים מהגוף והתאמת תפריט אישי , כי גופך לא מסוגל לקבל כל סוג של מזון. לפרטים נוספים: מרכז סאקר, נמל ת"א 40 - 42 ת"א טל': 035444356