מיגרנה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

18/09/2007 | 10:31 | מאת: לאה

רציתי לשאול איזה מאכלים צריכים להמנע על מנת לא לעורר את המיגרנה ואיזה מאכלים ממולצים לאכול ? תודה , לאה

24/09/2007 | 17:02 | מאת: דר' גבריאל בן סימון-נטורופט מוסמךg

בס"ד שלום לאה המאכלים החשודים כגורמי מיגרנה הם: גבינה צהובה ,ענבים , מאכלים המכילים גלוטן , מאכלים המכילים מונוסודיום גלוטומאט , מאכלים המכילים צהעי מאכל וחומרי שימור ועוד היד ארוכה. כמו כן מיגרנה יכולה לנבוע מ-1000 סיבות. רצוי לגשת לנטורופט מוסמך כדי שיוכל לאבחן את הגורם ושיתן לךטיפול כמו שצריך. דרך אגב גם עודף מתכות כבדות כמו: כספית , קדמיום , עופרת וכו' יכולים לגרום למיגרנה. בברכת רפואה שלימה וחג שמח דר' גבריאל בן סימון נטורופת מומך