תזונה ויציאות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

13/09/2007 | 21:49 | מאת: קרין

עדי שלום, הבנתי שאין צורך ביציאות כל יום, העיקר שהן באופן תדיר ולא גורמות לבעיות כמו כאבי בטן.. אצלי תמיד מס' היציאות היה סביב 3-4 פעמים בשבוע ולא הייתה לי בעיה עם זה. לאחרונה אני מרגישה שאם אין לי יציאה כל יום ולפעמים אפילו פעמיים, אז הבטן נפוחה, ללא קשר אם אכלתי לפני או לא.. (כעת עדיין בין 3-4 לשבוע אך תמיד אני מרגישה שלא התרוקנתי לגמרי). יש לציין שאני אוכלת כל יום דגנים מלאים, ומרבה באכילת ירקות ופירות, אך זו הייתה תזונתי תמיד, ולא חלו בה שינויים קיצוניים לאחרונה שיכולים אולי להסביר למה ההרגשה השתנתה.. יש לכם אולי הסבר לתופעה או אולי דרך להגביר את כמות היציאות באופן טבעי? בתודה מראש, קרין

24/09/2007 | 16:53 | מאת: דר' גבריאל בן סימון-נטורופט מוסמךg

בס"ד שלוםלך קרין ראשית כן יש צורך ב1-2 יציאות כול יום לפחות כי הגוף חייב לפנות את הפסולת.הבטן שלך נפוחה מאחר ואת לא מתפנה כול יום באופן סדיר. יש לציין שאת אוכלת פחות או יותר טוב אבל צריך להוסיף קצת סיביים תזונתיים לתזונה שלך. בעיה של יציאות לא קבועות נובעות משני מישורים אחד ריגשי ואחד פיזי. כדי לתקן את המצב יש לגשת לנטורופט מוסמך שיתאים לך תוספי מזון לשיקום וחיזוק המערכת העיכול ומערכת הריגשית. בברכת רפואה שלימה וחג שמח דר' גבריאל בן סימון נטורופט מוסמך