בעיות במעיים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

04/09/2007 | 21:26 | מאת: שחר

שלום רב ! חזרתי לפני כחודשיים מטיול ארוך במזרח, עם בעיות מעיים שנמשכו כבר כחצי שנה. זה כולל שלשול מימי יומיומי ולעיתים לחץ וכאבים ואי יכולת לאכול מזון מתוק-שומני-מטוגן וכו'. לפי הסממנים למספר רופאי משפחה נשמע שזה טפיל, אך 7 בדיקות / תרביות צואה הגיעו שליליות, בדיקות הדם תקינות ואף יותר מזה. המועקה מתחת לאזור הטבור, בגלל זה הסכנו שאלו בעיות במעיים. כרגע אני מטופל עם הומואופט. אך לא על זה אני שואל : בימים האחרונים המעיים במצב מאוד רגיש, ואני אוכל רק אוכל פשוט : אורז, בננות, צנימים, תפו"א ... אף פעם לא באמת ידעתי אילו מזונות קלים / ידידותיים למערכת העיכול, ואילו לא. מאוד קשה להישאר בדיאטה הזו, ואשמח מאוד אם מישהו יוכל לגוון לי קצת את התפריט עד יחלוף זעם :) תודה תודה

11/09/2007 | 12:00 | מאת: רותם

אם תתן לי כתובת מייל אשלח לך תפריט מצויין ומגוון לבעיות מעיים, והוא טוב בכלל ביי רותם

21/09/2007 | 14:23 | מאת: משהל'ה

אודה באם תעדכנו אותי היכן אפשר לבצע ניקוי מעיים. בתודה משהל'ה